Gai Pad Khing opskrift
Gai Pad Khing opskriftGai Pad Khing opskriftGai Pad Khing opskrift

Thailandsk Gai Pad Khing - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 400 g. kyllingebryst
- 2 forårsløg
- 1 lille løg
- 2 spsk. frisk ingefær
- 2 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. sukker
- Olivenolie
- 1 stor rød peberfrugt
- Ris

Sådan gør du
- Skær kyllingen i strimler (omkring 1 cm tykke).
- Skær også den røde peberfrugt og løget i tynde strimler. Pres 2 spsk. ingefær og 2 spsk. hvidløg, og skær forårsløg i -2-3 cm. stykker.
- Sæt ris til at koge i en gryde med saltet vand.
- I et glas laves stir-fry-blanding af: fiskesauce, østerssauce og sukker.
- Opvarm en wok og hæld lidt olie i. Tilføj kyllingestykker og giv et i et par minutter. Tilføj nu hvidløg i giv 1 minut. Tilføj herefter forårsløg, peberfrugt, løg, ingefær og stir-fry-blandingen.
- Server så snart kyllingen er gennemstegt med ris ved siden af.


Denne opskrift er læst 8140 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier