Blomkålsret med bacon
Blomkålsret med baconBlomkålsret med baconBlomkålsret med bacon

Blomkålsret med bacon - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 1 stort hoved blomkål
- 110 g. flødeost (f.eks. philadelphia)
- 110 ml. creme fraiche
- 5 forårsløg
- 60. revet parmesan
- 12 skiver bacon
- 225 g. revet cheddarost

Sådan gør du
- Steg bacon meget sprødt og knæk i mindre stykker med en gaffel.
- Skær blomkålen i mindre stykke og hak forårsløgene.
- Kog blomkålen i en gryde med saltet vand indtil den er lidt blødere, men ikke for blød. Hæld vandet fra og mos en smule med en stor ske. Der skal stadig være blomkålsstykker iblandt.
- Bland blomkål med flødeost, crème fraiche, forårsløg, parmesan og tre-fjerdedel af baconen.
- Hæld i et ovnfast fad og drys cheddarost øverst sammen med resten af bacon. Bag 30-35 minutter i ovnen ved 180 grader.
- Server med det samme.


Denne opskrift er læst 15505 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier