Kylling-chili Popcorn opskrift
Kylling-chili Popcorn opskriftKylling-chili Popcorn opskriftKylling-chili Popcorn opskrift

Kylling-chili popcorn - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 450 ml. kernemælk
- 350 g. mel
- 250 ml. ”Chipotles in adobo” eller ”125 ml. Sriracha blandet med 125 ml. Ketchup”
- Frisk koriander
- Salt og peber

Sådan gør du
- I en skål blandes ”chipotle” eller ”sriracha” med kernemælken. Skær kyllingen i 3-4 centimeter stykker og læg den til lage i blandingen natten over eller minimum 5-6 timer i køleskabet.
- Når kyllingen tages ud igen vendes den i mel tilsat salt og peber.
- Frituresteg kyllingen i en friturekoger eller i en gryde med fritureolie (f.eks. solsikkeolie). Hvert stykke skal have omkring 4-5 minutter.
- Server krydret med salt peber og hakket koriander.

Tip: Går godt med f.eks. krydrede små kartofler ved siden af.


Denne opskrift er læst 14317 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier