Kyllingeret m. salsa
Kyllingeret m. salsaKyllingeret m. salsaKyllingeret m. salsa

Kyllingeret m. salsa - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 tsk. olivenolie
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 ½ dl. revet cheddarost
- 5 dl. skiveskårede champignons
- 1 stort glas salsa
- 300 g. ris
- 300 g. kyllingebryst

Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og steg dem på panden med olien.
- Når kyllingestykkerne er færdige tages de af panden og svampene svitses derpå.
- Smør et ildfast fad og læg kyllingen i sammen med svampene, de kogte ris, salsa, cremefraiche og ost.
- Bages i ca. 25-35 min. i 175 c.


Denne opskrift er læst 14233 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier