Krydret thailandsk kylling
Krydret thailandsk kyllingKrydret thailandsk kyllingKrydret thailandsk kylling

Krydret thailandsk kylling - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 4 tsk. olie
- 1 dl. hakkede skalotteløg
- 1 rød peberfrugt (skåret i tynde skiver)
- 3 fed presset hvidløg
- 500 g. hakket kylling
- 2 store chili (hakkede)
- 1 spsk. fiskesovs
- 2 tsk. brun sukker
- 2 tsk. soya
- 2 ½ dl. friske basilikumsblade
- 1 spsk. friskpresset limejuice
- Friskkværnet sort peber

- Evt. icebergsalatblade som ”skåle” til servering

Sådan gør du
- Opvarm 2 tsk. olivenolie i en stor teflonpande. Tilsæt skalotteløg og lad dem stege i 2 min. Tilsæt peberfrugt og lad stege i 1 min. Tilsæt hvidløg og lad stege 30 sek. Hæld derefter løg-blandingen over i en skål.
- Tilsæt de sidste 2 tsk. olie i panden. Tilsæt kylling og lad det stege til det er brunet (ca. 5 min.). Dræn herefter saften fra kyllingen.
- Læg den drænede kylling tilbage i panden ved medium varme. Tilsæt de hakkede chili og lad stege i 1 min.
- Tilsæt løgblandingen sammen med fiskesovs, soya, sukker og friskkværnet sort peber. Lad det stege i 1 min.
- Tag gryden af varmen og rør limejuice og basilikumsblade i.
- Server med det samme, evt. på et icebergsalatblad.


Denne opskrift er læst 4109 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier