Broccoli parmesan fritter
Broccoli parmesan fritterBroccoli parmesan fritterBroccoli parmesan fritter

Broccoli parmesan fritter - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 1 lille hoved broccoli
- 1 æg
- 1 dl. mel
- 30 g. revet parmesan
- 1 fed presset hvidløg
- ½ tsk. salt
- Friskkværnet sort peber
- Olie til stegning

Sådan gør du
- Hak broccoli groft (der skulle gerne blive ca. 6-7 dl).
- I en gryde opvarmes 2-3 cm vand. Når vandet koger hældes broccoli i. Læg låg på gryden og lad dem dampe i 5-6 min. Dræn herefter broccoli og lad dem køle lidt.
- I en skål piskes ægget. Tilsæt derefter mel, ost, hvidløg og salt og peber. Hæld derefter broccoli i skålen og mas blandingen groft sammen med et piskeris.
- I en teflonpande opvarmes 2-3 spsk. olie. Tag ca. 1 spsk. af broccoliblandingen op på panden og pres blandingen flad med skeen. Fortsæt med resten af broccoliblandingen til panden er fuld. Efterlad ca. 3 cm. mellemrum mellem hver.
- Lad dem varme i ca. 2-3 min. på den ene side til de er gyldne, og vend dem herefter om og lad dem stege i yderligere 1-2 min.
- Læg herefter broccollifritterne op på en serviet så de kan dræne.

Tip: Læg evt. første ”kuld” i ovnen ved. 200 c. så de holder sig varme, mens du laver de næste.


Denne opskrift er læst 55061 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier