Kylling Hunter Style
Kylling Hunter StyleKylling Hunter StyleKylling Hunter Style

Kylling Hunter Style - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1,5 kg. kyllingelår med skind
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 200 g. champignon
- 2 fed hvidløg
- 100 ml. rødvin
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. oregano
- Olivenolie

Sådan gør du
- Skær champignon i skiver samt løg og rød peber i strimler. Pres også hvidløg.
- Steg kylling i lidt olivenolie i en dyb pande på begge sider indtil den skindet er brunet. Krydr med salt. Sæt til side.
- I samme pande efterlades 2 spsk. af stegefedtet/olien. Tilføj løg, rød peberfrugt og svampe i panden og svits i 8-10 minutter. Tilføj hvidløg og giv et minut mere.
- Tilføj vin og lad det simre et par minutter. Tilføj nu dåsetomater med væske og krydr med 1 tsk. timian, 1 tsk. oregano samt lidt salt og peber. Lad det simre uden låg i 5 minutter.
- Læg nu kyllingestykkerne tilbage i panden øverst med skindet opad. Sænk varmen og lad det simre under låg i 30-45 minutter.
- Server med det samme.


Denne opskrift er læst 2400 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier