Butternut-okse suppe opskrift
Butternut-okse suppe opskriftButternut-okse suppe opskriftButternut-okse suppe opskrift

Butternut-okse suppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 700 g. hakket oksekød
- 2 løg
- 1 grøn peberfrugt
- 150 ml. rødvin
- 2 spsk. tomatpure
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidneybønner
- 300 g. butternut squash
- 100 g. gulerødder
- 6 spsk. creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- Frisk koriander
- 2 spsk. jalapenos
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. oregano
- 2 spsk. chilipulver
- ½ tsk. spidskommen
- ¼ tsk. stødt koriander
- ¼ tsk. kanel
- Olivenolie

Sådan gør du
- Skær peberfrugt i små stykker. Hak også løget og pres hvidløg.
- I en stor gryde brunes oksekødet i en smule olivenolie + lidt salt. Fjern når færdigt.
- I samme gryde tilføjes lidt ekstra olie og løg og peberfrugt svitses i et par minutter. Tilføj nu hvidløg, 2 spsk. tomatpure og jalapenos og giv et par minutter mere.
- Tilføj vin, giv 2 minutter og tilføj oksekødet igen sammen med cayennepeber, oregano, chilipulver, spidskommen, stødt koriander, kanel, kidneybønner (uden vand) og de to dåser hakkede tomater.
- Læg låg på gryden og lad det simre i en time.
- I mellemtiden skæres butternut squash og gulerødder i stykker.
- Tilføj nu butternut squash og gulerødder i gryden og lad det simre yderligere 1 time
- Server med en smule creme fraiche og frisk koriander ovenpå. Eventuelt også lidt cayennepeber.


Denne opskrift er læst 5434 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier