Garbanzo-stuvning opskrift
Garbanzo-stuvning opskriftGarbanzo-stuvning opskriftGarbanzo-stuvning opskrift

Garbanzo-stuvning - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 2 dåser kikærter (også kaldet garbanzo)
- Olivenolie
- 1 stort løg
- 600 g. tomater
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. karry
- ¼ tsk. gurkemeje
- ¼ tsk. cayennepeber
- ½ tsk. garam masala
- Frisk koriander
- Ris

Sådan gør du
- Hak løget, dræn kikærterne for vand og skær tomaterne i små firkanter.
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- I en gryde tilføjes en smule olivenolie. Svits nu løgene og tilføj herefter tomater, sukker, karry, lidt salt, gurkemeje og cayennepeber.
- Lad det koge i 5-8 minutter indtil det er lidt tykkere. Rør løbende.
- Tilføj kikærter og garam masala og giv yderligere 5 minutter.
- Server med ris og frisk koriander ovenpå


Denne opskrift er læst 2858 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier