Nem Teriyaki kylling opskrift
Nem Teriyaki kylling opskriftNem Teriyaki kylling opskriftNem Teriyaki kylling opskrift

Nem Teriyaki kylling - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 150 ml soyasauce
- 80 g. honning
- 2 tsk. frisk ingefær
- Olivenolie
- 2 forårsløg
- Peber

Sådan gør du
- Hak ingefær og skær forårsløg i tynde skiver
- I en wok blandes soyasaucen og honning. Rør rundt indtil honningen er helt opløst. Tilføj ingefær, rør rundt og sæt til side.
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Hvis kyllingebrysterne er meget store, så skær dem over på midten. Krydr med peber på begge sider og steg på en pande ved høj varme. Omkring 3-4 minutter på hver side.
- Stil wokken med soyasauce tilbage på panden ved medium varme og tilføj kyllingen. Steg indtil kyllingen den er gennemstegt og vend undervejs i soyasaucen.
- Tag kyllingen op af panden (lad soyasaucen simre videre) og skær kyllingebryst i skiver på omkring 1-1½ cm.
- Server med ris med lidt soyasauce henover og lidt forårsløg ovenpå.


Denne opskrift er læst 6313 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier