Græskar-butternut suppe opskrift
Græskar-butternut suppe opskriftGræskar-butternut suppe opskriftGræskar-butternut suppe opskrift

Græskar-butternut suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 små græskar
- 2 butternut squash
- 1 kokosmælk
- 2 spsk. olivenolie
- 2 løg
- 2 spsk. ingefær
- 3 kyllingebouillonterninger
- Salt og peber
- Evt. græskarkerner + creme fraiche som topping.

Sådan gør du
- Skær græskar og butternut-squash i små firkanter. Hak også løget og ingefæren.
- I en gryde svites løgene og ingefæren i olien.
- Tilsæt 1 liter vand sammen med kyllingebouillonterningerne. Tilsæt græskar og butternut stykker og lad det simre uden låg i 30 minutter.
- Herefter skal suppen blendes.
- Hæld den tilbage i gryden og opvarm igen sammen med kokosmælk. Smag til med salt og peber.
- Server evt. med græskarkerner og creme fraiche ovenpå.


Denne opskrift er læst 2207 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier