Røde kartofler m. parmesan
Røde kartofler m. parmesanRøde kartofler m. parmesanRøde kartofler m. parmesan

Røde kartofler m. parmesan - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 600 g. røde kartofler
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- 4o g. parmesan
- Friskhakket purløg

Sådan gør du
- Skær kartoflerne i skiver (ca. ½ cm. tykke) og pres hvidløgsfeddet. Riv parmesanosten.
- I en stor pande opvarmes olien ved medium varme. Tilsæt hvidløg og kartoffelskiver, og lad dem stege til kartoflerne begynder at blive bløde.
- Tilsæt herefter parmesan og oregano, og lag dem stege til de bliver brunlige på begge sider (ca. 15-25 min. – det afhænger af tykkelsen på kartoffelskiverne).
- Serveres varme med friskhakket purløg.


Denne opskrift er læst 1360 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier