Ovnbagte røde kartofler
Ovnbagte røde kartoflerOvnbagte røde kartoflerOvnbagte røde kartofler

Ovnbagte røde kartofler - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 500 g. røde kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. rosmarin (gerne friskhakket)
- Salt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 c.
- Skær kartoflerne i kvarte.
- I en frysepose ryster du kartoffelstykkerne sammen med olie og krydderier.
- Læg kartoffelstykkerne på et stykke bagepapir og bag i ca. 30 min. til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Halvvejs i bagetiden (efter 15 min.) røres evt. lige med en ske, så kartoffelstykkerne vendes.

Tip: Du kan alternativt bruge timian i stedet for rosmarin, hvis du er mere til det.
Skulle der være rester, kan du mose kartoffelstykkerne til mos dagen efter. Fordi kartoflerne har bagt, bliver mosen nærmest lidt sprød.


Denne opskrift er læst 6569 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier