Kyllingepizza suppe
Kyllingepizza suppeKyllingepizza suppeKyllingepizza suppe

Kyllingepizza suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 store kyllingebrystfiletter
- 1 løg
- 1 lille dåse majs (drænet)
- 1 rød peberfrugt
- 3 fed hvidløg
- friskhakkede koriander
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl. BBQ sauce

Sådan gør du
- I en gryde koges kyllingestykkerne i vand til de ikke længere er røde indeni.
- Imens hakkes løg og peberfrugt, og hvidløgsfed presses.
- Dræn vandet fra kyllingebrystfiletterne, og lad dem køle. Riv dem herefter med en gaffel.
- Opvarm olien i en gryde. Når olien er opvarmet tilsættes løg. Lad dem stege i ca. 5 min.
- Tilsæt hvidløg, majs, hakket peberfrugt og kylling. Rør.
- Tilsæt nu 5 dl. vand, bouillonterning, BBQ sauce og friskhakkede koriander (gem evt. lidt til servering). Lad suppen simre ved lav varme i ca. 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber. Server.


Denne opskrift er læst 2782 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier