Gulerodssuppe m. fennel
Gulerodssuppe m. fennelGulerodssuppe m. fennelGulerodssuppe m. fennel

Gulerodssuppe m. fennel - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 kg. gulerødder
- 2 fennel
- 1 løg
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 grønsagsbouillonterninger

Til servering:
- 1 dl. fløde
- Fladbrød (el. naanbrød eller arabisk brød)

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Skræl gulerødderne og skær løget i ringe. skær gulerødderne over på midten.
- Skær selve de grønne toppe af fennel, og gem dem til servering. Skær den hvide del af fennel i skiver.
- Læg gulerødder, fennel og løg i et ildfast fad, og bag dem i 20 min. Læg derefter de to fed hvidløg i fadet (med skræl på), rør grundigt i fadet, og bag i yderligere 20 min. til grønsagerne er bløde og let brunede.
- Tag skrællen af de to fed hvidløg, og kom hele fadets indhold i en stor gryde sammen med 1,6 l. vand og bouillonterningerne. Lad det koge i 15 min.
- Blend suppen til den er helt jævn og bring den igen i kog.
- Server varm med fløde og fenneltoppe.


Denne opskrift er læst 4460 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier