Fusilli m. oliventapenade
Fusilli m. oliventapenadeFusilli m. oliventapenadeFusilli m. oliventapenade

Fusilli m. oliventapenade - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. fusilli (spaghettiskruer)
- 250 g. kalamata oliven uden sten
- 2 fed hvidløg
- 3. spsk. friskhakket persille
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft

Sådan gør du
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand til de er al dente.
- Skyl med det samme pastaen med koldt vand i en si. Sæt den nedkølede pasta til side, men ryst den jævnligt, så den ikke klistrer sammen.
- Blend oliven, hvidløg og persille. Tilsæt herefter citronsaft og olivenolie i blenderen, og blend igen.
- I en stor skål blandes pastaen med oliventapenaden.
- Dæk skålen med film og lad den hvile i 15 min. i stuetemperatur. Rør i skålen hvert 5. min. (På den måde får pastaen mere smag).
- Server med det samme.


Denne opskrift er læst 3450 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier