Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 4 kyllingefiletter
- 1 tsk. italiensk krydderi
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl.
abrikossyltetøj
- 1 spsk. maizena
Serveres evt. med lidt salat og friskbagt brød
Sådan gør du
- Opvarm
olien i en dyb pande over medium varme.
- Drys italiensk krydderi udover kyllingefiletterne, læg dem i panden, og lad dem stege til de ikke
længere er røde i midten (ca. 6-8 min. på hver side).
- Tilsæt de resterende ingredienser i panden sammen med 2 ½ dl.
vand.
- Når sovsen er blevet tykkere i konsistensen, er retten klar til servering.
Denne opskrift er læst 3180 gange
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Nyhedsbrev |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015