Zanzibar kylling
Zanzibar kyllingZanzibar kyllingZanzibar kylling

Zanzibar kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk. jordnøddeolie
- 1 stor kylling m. skind (skåret i 8 stykker)
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 grønne chili
- 3 tomater
- ½ tsk. gurkemeje
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 2 lime
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 ds. kokosmælk
- 1 bdt. frisk basilikum

- Ris til servering

Sådan gør du
- Hak løg, chili og tomater fint. Pres hvidløg.
- Opvarm jordnøddeolien i en dyb pande. Steg kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side til de er brunede. Tag herefter kyllingen af panden.
- Steg nu tomater, løg, hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i panden i ca. 5 min.
- Pres de to lime, og tilsæt limesaften i panden sammen med alle krydderierne.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de to dåser kokosmælk og en kyllingebouillonterning.
- Læg kyllingen tilbage i panden.
- Lad pandens indhold simre til kyllingekødet er gennemkogt (ca. 20 min.)
- Rør frisk basilikum og den resterende chili i panden og server med det samme m. ris.


Denne opskrift er læst 2022 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier