Meatzza
MeatzzaMeatzzaMeatzza

Meatzza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 3 spsk. parmesan
- 3 spsk. havregryn el. rasp
- 3 spsk. hakket frisk persille
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. hvidløgsolie
- 1 tsk. oregano
- 125 g. mozzarella
- Friske basilikumsblade til servering

Sådan gør du
- Hak persillen og pres hvidløgsfedet.
- I en stor skål æltes det hakkede kød med parmesan, havregryn (el. rasp), persille, æg, hvidløg og salt og peber. Ælt ikke for grundigt, da kødet ellers kan blive sejt.
- Smør et ildfast fad, og fordel kødblandingen i fadet på samme måde som en pizzadej.
- Dræn dåsetomaterne i en si. Bland derefter tomatblandingen med hvidløgsolie, oregano og salt og peber.
- Fordel tomatblandingen over ”kød”-pizzadejen.
- Skær mozzarellaen i skiver, og fordel ovenpå meatzzaen.
- Sæt meatzzaen i en forvarmet ovn på 220 c. i 20-25 min.
- Lad meatzzaen køle i 5 min., fordel basilikumsbladene ovenpå og server.


Denne opskrift er læst 1836 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier