Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 æg
- 30 g. mandelmel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 20 g. revet mozzarella
- 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
- 2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.
- Form farsen til ca. 16 kødboller.
- Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side). Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på. Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-