Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCaprese kødboller - opskrift - Madkogebogen
Caprese kødboller
Caprese kødboller
Caprese kødboller
Caprese kødboller

Caprese kødboller - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 æg
- 30 g. mandelmel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 20 g. revet mozzarella
- 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
- 2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.
- Form farsen til ca. 16 kødboller.
- Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side). Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på. Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier