Caprese kødboller
Caprese kødbollerCaprese kødbollerCaprese kødboller

Caprese kødboller - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 æg
- 30 g. mandelmel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 20 g. revet mozzarella
- 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
- 2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.
- Form farsen til ca. 16 kødboller.
- Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side). Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på. Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.


Denne opskrift er læst 2986 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier