Flødesvampe m. hvidløg
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller
Græske squash frikadeller

Græske squash frikadeller - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 900 g. squash
- 2 æg
- 2 håndfulde friske urter (fx dild, mynte og persille)
- 100 g. mandelmel
- 150 g. smuldret feta
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. olivenolie
- Friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- Vask squash og skær enderne af dem. Riv dem herefter.
- Læg den revne squash i et dørslag og drys med lidt salt. Lad den dræne i en time.
- Tag håndfulde af den revne squash og pres væsken ud.
- Hak krydderurterne.
- I en stor skål piskes de to æg. Tilsæt herefter den revne squash, de hakkede krydderurter, spidskommen, mandelmel feta og friskkværnet peber. Rør grundigt sammen.
- Sæt blandingen i køleskabet i ca. 20 min. (så mandelmelen kan suge noget af væsken).
- Opvarm olien i en slip let pande.
- Læg en klatter af blandingen på panden, som du med grydeskeen kan forme som frikadeller under stegningen. De skal have ca. 5 min. på hver side.


Denne opskrift er læst 11125 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier