Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings
Koreanske søde og sprøde chickenwings

Koreanske søde og sprøde chickenwings - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ dl. mel
- ½ dl. kartoffelmel
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. chilipulver
- 10 chicken wings
- Olie til friturestegning

- 125 ml. øl eller vand
- 7 cm. frisk ingefær
- 1 ½ spsk. soya
- 1 dl. brun sukker
- 3 spsk. riseddike
- 1 dl. ris sirup

- 35 g. hakkede ristede peanuts
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 tsk. chiliflager

Sådan gør du
- I en stor skål blandes mel, kartoffelmel, æg, salt og chilipulver til en pasta. Med hænderne blandes chickenwings i skålen, til de er dækkede af pastaen.
- Opvarm olien i en gryde, og steg chickenwings i 7-8 min. Tag dem derefter op og lad dem køle af og læg dem igen i olien i 7-8 min. Det sikrer at de bliver sprøde.
- Skær skrællen af ingefæren, og skær ingefæren i tynde skiver.
- I en wokgryde opvarmes øllet (eller vandet), ingefær, soya, brun sukker, riseddike og rissirup. Lad blandingen småkoge indtil det får en konsistens som honning og begynder at skumme.
- Sluk for kogepladen og rør chickenwings, hakkede peanuts, sesamfrø og chiliflager i.


Denne opskrift er læst 1700 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier