Knuste kartofler m. hvidløg
Knuste kartofler m. hvidløg
Knuste kartofler m. hvidløg
Knuste kartofler m. hvidløg

Knuste kartofler m. hvidløg - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 4 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- Sort peber
- Salt
- Friskhakket persille

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 180 c.
- Skrub kartoflerne og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de er bløde nok til, at man kan stikke en gaffel i dem.
- Tag kartoflerne ud af ovnen og lad dem køle i 10 min.
- Pres hvidløget og hak persillen.
- Forvarm ovnen til 230 c.
- Brug bunden af en tallerken til at knuse kartoflerne.
- Pensel de knuste kartofler med olivenolien og sprinkle med presset hvidløg.
- Læg kartoflerne tilbage i ovnen, og lad dem bage til de er sprøde og gyldenbrune (ca. 15 min.).
- Når kartoflerne er færdige krydres de med salt og peber og hakkede persille.


Denne opskrift er læst 10982 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier