Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza
Peperoni blomkålspizza

Pepperoni blomkålspizza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 spsk. fløde
- 1 spsk. smør
- 20 skiver peperoni (eller anden pølse)
- 2 dl. revet mozzarella
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skyld blomkål, og skær det i mindre stykker.
- Læg blomkålsstykkerne i en skål sammen med 2 spsk. fløde og 1 spsk. smør.
- Sæt skålen i mikroovnen (uden låg) ved høj varme i 10 min.
- Rør blomkålsblandingen sammen.
- Sæt skålen tilbage i mikroovnen ved høj varme i yderligere 6 min.
- Blend blomkålsblandingen sammen med 8 skiver peperoni og lidt under halvdelen af den revne mozzarella. Smag til med salt og peber.
- Fordel den blendede blomkålsblanding i et ildfast fad. Drys den resterende del af mozzarellaen ovenpå sammen med de sidste stykker peperoni. - Bag i ovnen ved 190 c. i 20 min.


Denne opskrift er læst 2731 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier