Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet
Mexikansk gryderet

Mexikansk gryderet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 450 g. hakket kylling
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 ds. majs (drænet)
- 1 ds. blackbeans (drænet)
- 1 ds. hakkede tomater
- ½ glas jalapenos
- 170 g. quinoa
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 avokado

Sådan gør du
- Skræl og hak løget. Pres hvidløget, og hak jalapenos.
- Brun det hakkede kød i en gryde ved medium varme. Hæld overskydende væske fra.
- Tilsæt løg, hvidløg og spidskommen, og lad det stege indtil løget er gennemstegt.
- Tilsæt majs, blackbeans, tomater, jalapenos, quinoa og kyllingebouillonterninger sammen med 3 ½ dl. vand.
- Sæt temperaturen lidt ned, læg låg på gryden, og lad den småkoge i 15 min. Imens skæres avokadoen i tern.
- Tag gryden af varmen og server sammen med avokadostykker.


Denne opskrift er læst 14748 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier