Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller
Kylling-asparges ruller

Kylling-asparges ruller - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- 3 spsk. dijonsennep
- 1 citron (både skræl og saft skal bruges)
- 2 tsk. estragon
- 1 tsk. sort peber
- ½ tsk. salt
- 16 friske asparges
- 4 kyllingebrystfiletter
- 4 skiver provolone el. mozzarella ost
- 2 ½ dl. rasp

- Artiskokker eller en frisk salat til servering


Sådan gør du
- Trim asparges og læg dem i en gryde med kogende vand i ca. 1-2 min.
- Riv skallen af citronen på et rivejern. Pres derefter saften ud af citronen.
- I en skål blandes mayonnaise, sennep, citronsaft, citronskal, estragon og salt og peber.
- Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer (el. hvad du har ved hånden), til de er ca. 1 cm. i højden.
- Læg en skive ost i hver af kyllingefiletterne sammen med nogle asparges, og rul dem sammen. Læg dem i et smurt ildfast fad med lukningen nedad.
- Fordel mayonnaiseblandingen udover kyllingestykkerne, og fordel herefter raspen udover. Pres let raspen ned i kødet med fingrene.
- Bag i en forvarmet ovn på 250 c. i ca. 25 min. til kyllingen er helt gennemstegt.
- Server med artiskokker eller en lækker salat.


Denne opskrift er læst 10297 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier