Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki
Oksegyros med tzatziki

Oksegyros med tzatziki - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 kg. hakket oksekød
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- ½ dl. jomfruolivenolie
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. oregano
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 spsk. friskpresset citron

- Pitabrød
- Tomat og salat til salat

Tzatziki:
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- 2 ½ dl. agurk skåret i tern
- 2 spsk. frisk dild (1 spsk. tørret dild kan bruges)
- ¼ tsk. salt
- 1 fed hvidløg (presset)


Sådan gør du
- Pres hvidløg og hak løget.
- Opvarm 1 spsk. olivenolie i en gryde ved medium varme.
- Brun det hakkede oksekød i gryden.
- I en skål blandes ½ dl. olivenolie, hvidløg, oregano, salt, peber og citronsaft.
- Rør blandingen i gryden sammen med det hakkede løg.
- Læg låg på gryden, og lad kødblandingen koge i 1 times tid eller mere.
- Bland alle ingredienser til tzatziki sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
- Smag kødblandingen til med salt og peber og server sammen med pitabrød, tzatziki, salat og tomater.


Denne opskrift er læst 6027 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier