Blomkålstortillas
Blomkålstortillas
Blomkålstortillas
Blomkålstortillas

Blomkålstortillas - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- ¾ blomkål
- 2 æg
- Salt og peber


Sådan gør du
- Skyl blomkål og skær stilk og blade af. Skær blomkål i tern og blend.
- Kog det blendede blomkål i en gryde med vand i ca. 4 min. under omrøring. Dræn grundigt.
- Bland blomkålen med 2 æg i en skål sammen med salt og peber.
- Fordel blomkålsblandingen i 6 små cirkler på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Bag blomkålstortillas i ovnen ved 190 c. i 10 min.
- Vend forsigtigt blomkålstortillas og bag dem yderligere ca. 6 min.
- Når tortillas er kølet ned brunes de på begge sider på en pande ved medium varme (spring ikke dette trin over, da det giver en sprød lækker overflade)


Denne opskrift er læst 4590 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier