Havregryns muffins m. gulerod
Havregryns muffins m. gulerod
Havregryns muffins m. gulerod
Havregryns muffins m. gulerod

Havregryns muffins m. gulerod - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 2 æg (pisket)
- 2 dl. æblemos
- 1 dl. honning
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. muskat
- 3 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 4 dl. revet gulerod
- 2 ½ dl. havregryn
- 2 ½ dl. fuldkornsmel
- 1 dl. rosiner (el. hakkede dadler)
- 1 dl. hakkede valnødder
- 1 spsk. smør


Sådan gør du
- Smør muffinsformene.
- I en stor skål blandes æg, æblemos, honning, vaniljeekstrakt, kanel, muskat, bagepulver og salt.
- Tilsæt revet gulerod, havregryn, mel, rosiner og hakkede valnødder. Rør.
- Fordel dejen i muffinsformene, og bag i en forvarmet ovn på 180 c. i 25 min. (eller indtil at du kan stikke en tandstik i, uden at der sidder dej på den).
- Lad de færdigbagte muffins køle på en rist.


Denne opskrift er læst 54467 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier