Cremet pastaret m. kylling og pesto
Cremet pastaret m. kylling og pesto
Cremet pastaret m. kylling og pesto
Cremet pastaret m. kylling og pesto

Cremet pastaret m. kylling og pesto - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 250 g. pastaskruer
- ½ tsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. smør
- 2 kyllingebrystfileter
- 1 dåse tyk kyllingesuppe
- 2 dl. mælk
- 1 dl. pesto
- Salt og friskkværnet peber
- Parmesan til servering


Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Imens koges kyllingefileterne i en gryde med vand til de er gennemkogte (ca. 20 min.).
- Dræn pastaen. Rør derefter 1 spsk. smør i den varme pasta.
- Skær de kogte kyllingefileter i tern.
- I en gryde over medium varme blandes kyllingesuppe, kyllingetern, pesto, mælk, hvidløgspulver og salt og peber.
- Når grydens indhold simrer tages gryden af varmen, og pastaen blandes i.
- Server med revet parmesan.


Denne opskrift er læst 3488 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier