Butternut spaghetti
Butternut spaghetti
Butternut spaghetti
Butternut spaghetti

Butternut spaghetti - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 stor butternut squash
- 500 g. hakket oksekød
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. tørret basilikum
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse tomatpure


Sådan gør du
- Skær butternutsquash i to på langs. Fjern kernerne.
- Læg de to halve butternutsquash på en bageplade m. bagepapir med kødet opad. Bag i ovnen til de er møre ved 200 c. (ca. 25 min.).
- Riv butternutkødet med en gaffel. Efterlad ca. 1 cm. af kødet i langs skallen.
- Tag det revne butternutsquashkød over i en skål.
- I en gryde brunes det hakkede oksekød ved medium varme.
- Dræn væsken fra oksekødet og tilsæt oregano, dåsetomater, tomatpure, basilikum og hvidløg. Lad kødblandingen simre til den er blevet tykkere (ca. 20 min.)
- Bland butternutsquash kødet i gryden.
- Fordel kødblandingen i de to butternutsqash skaller.
- Bag de to kødfyldte butternutsquash i 10-12 min. ved 175 c.
- Lad butternutspaghettiretten hvile 2-3 min. og server.


Denne opskrift er læst 5898 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier