Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto
Kyllingelår m. pesto

Kyllingelår m. pesto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
Kylling:
- 4 kyllingelår
- 3 spsk. pesto
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. peber
- 1 spsk. olivenolie

Tomatsalat:
- 3-4 dl. cherrytomater
- 1 dl. frisk mozarellaost skåret i tern
- Friske basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie
- Salt og peber


Sådan gør du
- Læg kyllingelårene i et ildfast fad.
- Under huden på hver af kyllingelårene smøres 1 tsk. pesto. Resten af pestoen fordeles over kyllingelårene ovenpå huden. Sprinkle med olie og salt og peber.
- Bag kyllingelårene i en forvarmet ovn på 200 c. i 40 min.
- Combiner alle ingredienserne til salaten i en skål. Smag til med salt og peber.
- Server pestokyllingelårene med salaten.


Denne opskrift er læst 3027 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier