Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNem Mexicansk kasserolle - opskrift - Madkogebogen
Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle

Nem Mexicansk kasserolle - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 spsk. olivenolie
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 ds. blackbeans (kan erstattes med kidneybønner)
- 1 ds. pintobeans (refried beans kan anbefales)
- 4-5 blommetomater
- 2 små chili
- 1 dl. frosne majs
- ½ dl. revet cheddarost

Evt. friskhakkede koriander til pynt

Sådan gør du
- Dræn og rens bønnerne. Skær tomaterne i tern og hak chili.
- Forvarm ovnen på 170 c.
- Brun det hakkede kød i en gryde med 1 spsk. olivenolie.
- Tilsæt først krydderierne, rør, og derefter de 2 dåser bønner, majs og tomaterne.
- Hæld grydens indhold i et ildfast fad, og fordel osten ovenpå.
- Bages ved 170 c. i 20 min.

Tip: Brug eventuelle rester dagen efter til tortillas.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier