Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle
Nem Mexicansk kasserolle

Nem Mexicansk kasserolle - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 spsk. olivenolie
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt chili
- ½ tsk. chiliflager
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 ds. blackbeans (kan erstattes med kidneybønner)
- 1 ds. pintobeans (refried beans kan anbefales)
- 4-5 blommetomater
- 2 små chili
- 1 dl. frosne majs
- ½ dl. revet cheddarost

Evt. friskhakkede koriander til pynt

Sådan gør du
- Dræn og rens bønnerne. Skær tomaterne i tern og hak chili.
- Forvarm ovnen på 170 c.
- Brun det hakkede kød i en gryde med 1 spsk. olivenolie.
- Tilsæt først krydderierne, rør, og derefter de 2 dåser bønner, majs og tomaterne.
- Hæld grydens indhold i et ildfast fad, og fordel osten ovenpå.
- Bages ved 170 c. i 20 min.

Tip: Brug eventuelle rester dagen efter til tortillas.


Denne opskrift er læst 9191 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier