Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret
Vegetarisk middelhavsret

Vegetarisk middelhavsret - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 3 store auberginer
- 3 æg
- 250 g. parmesan
- 1 fed hvidløg
- 5 spsk. olivenolie
- 800 g. arrabiata
- Friske basilikumsblade
- Salt og peber


Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad aubergineskiverne hvile i ca. 30 min. .
- Hak ca. 15 basilikumsblade.
- Pres hvidløgsfeddet og steg det i olien i en gryde.
- Tilsæt arrabiata, hakkede basilikumsblade og smag til med salt. Lad tomatblandingen simre uden låg. Rør jævnligt
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Pisk de tre æg i en tallerken med lidt salt.
- Dyb auberginestykkerne i det sammenpiskede æg, og steg dem på panden med lidt smør eller olie på begge sider til de bliver gyldne. Lad de færdigstegte aubergineskiver dryppe af på et stykke bagepapir.
- Opvarm ovnen på 200 c.
- Smør et ildfast fad med lidt olie. Fordel lidt af tomatblandingen i bunden, læg derefter aubergineskiver ovenpå og drys med ost. Forsæt i 2 eller 3 lag. Afslut med tomat og ost.
- Bag i 25 min. til retten er gylden ovenpå.


Denne opskrift er læst 5564 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier