Ingredienser
Lasagneplader:
- 2 auberginer
- Salt
Bechamelsauce:
- 5 dl. sødmælk
- 2 spsk.
smør
- 2 spsk. mel
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. muskat
- 1 håndfuld revet
parmesan
Kødsovs:
- 500 g. hakket oksekød
- Knorr lasagne krydderimix
- Evt. grønsager fx gulerødder, tomat og
peberfrugt.
Sådan gør du
- Skær auberginerne i skiver på langs. Drys rigeligt med salt ovenpå og lad
aubergineskiverne hvile i ca. 30 min.
- Brun det hakkede oksekød i en gryde. Rør Knorr lasagne krydderimix i. (tilsæt evt. nogle
hakkede grønsager i kødblandingen)
- Smelt 2 spsk. smør i en gryde, og rør 2 spsk. mel deri med et piskeris. Når du har
en fast melklump tilsættes mælken. Når mælken begynder at simre tilsættes muskat, parmesan og salt og peber. Rør til
bechamelsaucen får den rette tykkelse.
- Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med et viskestykke.
- Fordel lidt af
kødblandingen i bunden af et ildfast fad, læg derefter aubergineskiver ovenpå og noget bechamelsauce. Forsæt i 2 eller 3 lag.
Afslut med bechamelsauce.
- Bag i ca. 35 min. ved 170 c. til retten er gylden ovenpå.
Denne opskrift er læst 13815 gange
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Nyhedsbrev |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015