Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling
Kung Pao kylling

Kung Pao kylling - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 spsk. sesamolie
- 3 spsk. hakkede forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. chiliflager
- ½ tsk. stødt ingefær
- 2 spsk. riseddike
- 2 spsk. soya
- 2 tsk. sukker
- 1 dl. ristede saltede peanuts

- Ris eller cousous til servering.

Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern (ca. 2,5 cm brede)
- I en dyb tallerken vendes kyllingeternene i majsstivelsen.
- Opvarm sesamolien i en wokgryde, og steg kyllingestykkerne deri (ca. 5-7 min.)
- Tag kyllingestykkerne op ad wokgryden.
- Steg nu de hakkede forårsløg i wokgryden sammen med hvidløg, chiliflager og stødt ingefær i ca. 15 sek.
- I en lille skål blandes riseddike, soya og sukker. Rør grundigt blandingen sammen og tilsæt derefter i wokgryden.
- Tag kyllingestykkerne tilbage i wokgryden og bland grundigt. Tilsæt peanuts.
- Serveres sammen med ris eller couscous.


Denne opskrift er læst 20606 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier