Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål
Oksekødsret m. blomkål

Oksekødsret m. blomkål - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 700 g. hakket oksekød
- 500 g. blomkålsbuketter (både frosne og friske kan bruges)
- 2 ½ dl. revet cheddarost
- 1 tsk. hvidløgspulver
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kog eller damp blomkål (hvad end der er nemmest for dig). Dræn derefter.
- Brun det hakkede oksekød. Dræn, hvis der er meget fedt i bunden af gryden.
- Rør blomkålsbuketterne i gryden med oksekødet sammen med cheddarosten og hvidløgspulver. Smag til med salt og peber. Rør til osten er smeltet.
- Server.


Denne opskrift er læst 8746 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier