Paleo kokos karry gryde
Paleo kokos karry gryde
Paleo kokos karry gryde
Paleo kokos karry gryde

Paleo kokos karry gryde - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- 2 dl. blomkålsbuketter
- 1 knivspids salt
- 1 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 ds. kokosmælk
- 2 spsk. karry
- 2 spsk. smør
- Olivenolie til stegning
- Salt

Sådan gør du
- Skær kyllingefileterne i tern, pres hvidløgsfeddene og hak løget.
- I en stor gryde opvarmes smørret ved lav varme. Når smørret er smeltet tilsættes karry. Rør grundigt sammen.
- Tilsæt kokosmælk og rør.
- I en stor pande opvarmes olivenolien, og det hakkede løg og det pressede hvidløg steges deri. Når løget er gennemstegt, tilsættes kyllingeternene.
- Når kyllingeternene er næsten gennemstegt, hældes pandens indhold i gryden med kokosblandingen sammen med blomkålsbuketterne.
- Rør grundigt ved høj varme. Når retten simrer skrues ned på lav varme og der lægges låg på gryden. Lad retten koge ca. 30 min. Rør jævnligt under kogetiden.

Tip: Retten kan nemt skræddersyes efter eget behov, tilsæt fx svampe, kartoffelstykker eller jalapenos.


Denne opskrift er læst 2557 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier