Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde
Paleogryde

Paleogryde - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- ½ kålhoved (både rød- og hvidkål kan bruges)
- 2 fed hvidløg
- 1 ds. hakkede tomater
- 3 dl. tomatsauce
- Salt og peber
- Olie til stegning

Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløgsfeddene. Hak kål.
- Opvarm stegeolien i en stor dyb pande ved medium varme.
- Steg presset hvidløg og det hakkede løg i olien, til de er bløde og gennemstegte.
- Brun det hakkede oksekød i panden.
- Tilsæt det hakkede kål, dåsetomater, tomatsauce og salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad indholdet simre i 25 min.


Denne opskrift er læst 3580 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier