Glutenfri spinatlasagne
Glutenfri spinatlasagne
Glutenfri spinatlasagne
Glutenfri spinatlasagne

Glutenfri spinatlasagne - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- ½ løg
- ½ tsk. hvidløgspulver
- 1 dl. tomatsauce
- 200 g. philadelphia
- 1 æg
- 250 g. frosset spinat
- 100 g. revet mozzarella
- 2 spsk. revet parmesan
- Salt og peber

Sådan gør du
- Optø og dræn spinaten. Hak løget.
- Brun det hakkede kød sammen med det hakkede løg. Hæld væsken i bunden af gryden fra.
- Tilsæt hvidløgspulver og tomatsauce. Smag til med salt og peber.
- I lille en gryde opvarmes philadelphiaosten ved lav varme. Når osten er blevet mindre fast, tages gryden af varmen, og der røres æg og 1 tsk. peber i philadelphiaosten. Når blandingen er ensartet røres spinaten i.
- Halvdelen af kødblandingen fordeles i bunden af et ildfast fad. Fordel spinatblandingen ligeligt udover. Ovenpå spinatblandingen fordeles mozzarellaosten og der afsluttes med det sidste lag oksekød. Drys med parmesanen og bag i ovnen i 30 min. ved 175 c.


Denne opskrift er læst 2184 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier