Irsk brændende kærlighed
Irsk brændende kærlighed
Irsk brændende kærlighed
Irsk brændende kærlighed

Irsk brændende kærlighed - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. fløde
- 2 spsk. parmesan
- ½ hvidkål
- 4 forårsløg
- 6 skiver bacon
- Salt og peber
- 50 g. revet cheddarost

Sådan gør du
- Skyl blomkålen, og skær den i grove buketter. Blend herefter blomkålsbukketterne.
- I en gryde ved lav varme blandes det blendede blomkål med smør, fløde og parmesan.
- Hak hvidkål. Damp det hakkede kål i en gryde med vand i bunden under låg, til det er blødt. Dræn herefter.
- Hak forårsløg (brug kun den grønne del).
- I en skål blandes det blendede blomkål med kål og forårsløg. Smag til med salt og peber.
- Læg blandingen i et ildfast fad, drys cheddarosten udover, og bag i 20 min. ved 190 c.
- Steg baconskiverne og hak dem.
- Server kålblandingen med det hakkede bacon ovenpå.


Denne opskrift er læst 2138 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier