Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret
Nem paleoret

Nem paleoret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 blomkål
- 400 ml. tomatsauce

- Tilsæt dine ynglingskrydderier, fx en italiensk krydderiblanding, friske basilikumsblade eller kapers.

Sådan gør du
- Hak eller blend blomkål (alt efter hvilken konsistens du forestrækker).
- Brun det hakkede kød i en gryde. Hæld væsken i bunden fra.
- Tilsæt blomkål og tomatsauce.
- Lad retten simre i 5 min. og smag derefter til med dine favorit krydderier.
- Server.


Denne opskrift er læst 5398 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier