Vegansk kokoskarry ret
Vegansk kokoskarry ret
Vegansk kokoskarry ret
Vegansk kokoskarry ret

Vegansk kokoskarry ret - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 ds. kokosmælk
- 2 spsk. rød karry pasta
- 2 hoveder broccoli
- 1 ds. kikærter (drænet)
- ½ spsk. maizena
- 2 fed hvidløg

- Ris, couscous el. blomkålsris til servering

Sådan gør du
- Pres hvidløg.
- Skyl broccolihovederne, og skær dem i buketter.
- I en stor gryde, med en spsk. opvarmet olie, svitses broccoli og hvidløg.
- Efter 4-5 min. tilsættes kokosmælken.
- 5-8 min. senere tilsættes den røde karry. Rør grundigt og tilsæt derefter kikærterne.
- Når retten småsimrer tilsættes maizena. Når retten har kogt i et par minutter tages den af varmen. Sovsen bliver også tykkere under afkølingen.
- Server med ris, couscous el. blomkålsris.


Denne opskrift er læst 32078 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier