Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza
Sprød glutenfri pizza

Sprød glutenfri pizza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. philadelphia
- 2 æg
- 30 g. revet parmesan
- 1 tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. stødt peber

- Fyld efter eget valg. Vi brugte pesto, brunet oksekød, friske tomatskiver, revet mozzarella og friskhakket basilikum.

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- I lille en gryde opvarmes philadelphiaosten ved lav varme. Når osten er blevet mindre fast, tages gryden af varmen, og der piskes æg, revet parmesan og peber i philadelphiaosten.
- Fordel blandingen ovenpå et stykke bagepapir på en bradepande.
- Bag i ca. 15-20 min., indtil pizzadejen er blevet gylden på toppen.
- Lad pizzadejen køle i ca. 15 min. Med en dejskraber kan du evt. lige sørge for, at pizzadejen ikke sidder fast på bagepapiret.
- Tilsæt fyld på den bagte pizzadej, og giv herefter pizzaen ca. 10 min. i ovnen til osten er smeltet og din topping er gennemvarmet.


Denne opskrift er læst 1847 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier