Moderne falafel
Moderne falafel
Moderne falafel
Moderne falafel

Moderne falafel - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 1 blomkål
- 1 dl. mandelflager
- 1 spsk. spidskommen
- ½ spsk. stødte koriander
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 2 spsk. friskhakket persille
- 2 æg
- 3 spsk. kokosmel

- Olie til friturestegning

Sådan gør du
- Skyl blomkålen, og skær den i grove buketter. Blend herefter blomkålsbukketterne.
- I en skål blandes den blendede blomkål med mandelflagerne. Tilsæt derefter resten af ingredienserne og rør grundigt.
- Opvarm fritureolien i en gryde. Imens formes ca. 8 falafelbøffer af blandingen i skålen.
- Når olien er helt opvarmet frituresteges falafelbøfferne deri. De skal ca. have 4 min. på hver side. Prøv ikke på at vende falafelbøfferne, før de er blevet brunlige i kanten.
- Lad de færdigstegte falafelbøffer hvile på et stykke køkkenrulle, til alt den overskydende olie er væk.


Denne opskrift er læst 11912 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier