Linse chili
Linse chili
Linse chili
Linse chili

Linse chili - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 3 grøntsagsbouillonterninger
- 5 fed hvidløg
- 4 tsk. chilipulver
- 5 1/2 dl. brune linser
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 bdt. frisk koriander

- Evt. brune ris og jalapenos til servering

Sådan gør du
- Hak løg, pres hvidløg og skær peberfrugt i tern.
- I en stor gryde ved medium varme steges løg og peberfrugtstern i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Tilsæt 1 dl. vand sammen med de 3 bouillonterninger. Rør til terningerne er helt opløst.
- Tilsæt chilipulver og hvidløg. Rør.
- Tilsæt brune linser, tomater og 1,5 liter vand. Lad retten simre under halvåbent låg ved medium varme i 30 min. (eller indtil linserne er møre)
- Tag låget af gryden, og lad retten koge yderligere 10 min.
- Hak de friske koriander og rør i.


Denne opskrift er læst 7523 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier