Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber
Fusilli m. squash og rød peber

Fusilli m. squash og rød peber - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 2 squash
- 5 spsk. olivenolie
- 1/2 tsk. chiliflager
- 4 spsk. hakkede valnødder
- 500 g. fusilli (pastaskruer)
- Skal fra 1 citron
- 4 spsk. friskrevet pecorinoost
- Salt

Sådan gør du
- Skær de røde peberfrugter i små tern.
- Riv de to squash og pres vandet fra med hænderne.
- Opvarm olien i en wokgryde og steg peberfrugtternene deri i ca. 3 min.
- Tilsæt revet squash, hakkede valnødder og chiliflager og steg i yderligere 3 min. Tilsæt lidt salt og rør jævnligt.
- Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Rør revet citronskal i.
- Fordel pastablandingen på 4 tallerkener og drys med revet pecorinoost. Server.


Denne opskrift er læst 8760 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier