Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin
Rigatoni m. artiskokker og appelsin

Rigatoni m. artiskokker og appelsin - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 30 g. saltet smør
- 6 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- 100 g. stenfri kalamata oliven
- 6 artiskokhjerter i olie
- 100 ml. tør hvidvin
- Revet skal fra 1/2 appelsin
- 500 g. rigatoni
- Salt og peber

Sådan gør du
- Dræn artiskokkerne og skær dem i kvarte. Skær oliven i halve. Pres hvidløg.
- Smelt smørret i en wokgryde. Steg hvidløg, rosmarin, oliven og artiskokker deri i ca. 3 min.
- Hæld hvidvin i wokgryden og lad koge i ca. 2 min. til alkoholen fordamper.
- Tilsæt appelsinskal. Rør grundigt sammen og smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm wokgrydens indhold og rør grundigt sammen. Server.


Denne opskrift er læst 1887 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier