Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 5 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 80 g. kalamata oliven (uden sten)
- 1 rød chili
- 80 g. soltørrede tomater i olie
- 300 g. hakket svinekød (kan erstattes med hakket oksekød)
- 300 g. passata
- 400 g. pasta konkylier
- Salt

Sådan gør du
- Hak løg og chili, og skær oliven i halve. Dræn de soltørrede tomater og hak dem fint.
- Opvarm olien i en wokgryde ved medium varme og steg løg og oliven deri i ca. 2 min.
- Tilsæt det hakkede kød, chili og de soltørrede tomater. Steg i ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Rør passata i gryden og lad retten simre i ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Dræn pasten og rør i wokgryden.
- Opvarm grydens indhold og rør grundigt sammen. Server.


Denne opskrift er læst 3105 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier