Siciliansk pastaret m. pesto
Siciliansk pastaret m. pesto
Siciliansk pastaret m. pesto
Siciliansk pastaret m. pesto

Siciliansk pastaret m. pesto - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 50 g. mandler (uden skal)
- 20 friske basilikumsblade
- 150 g. soltørrede tomater i olie (drænet)
- 4 fed hvidløg
- ca. 2 spsk. olivenolie
- 80 g. friskrevet parmesan
- 500 g. fuldkornspasta (efter eget valg)
- Salt og peber

Sådan gør du
- Pres hvidløgsfed.
- På en pande tørsteges mandlerne til de er begyndt at brune.
- Blend basilikumsblade, soltørrede tomater og hvidløg. Tilsæt lidt olivenolie til pestoen får den rette konsistens. Tilsæt mandlerne og blend til pestoen er en cremet pasta. Tilsæt lidt mere olivenolie om nødvendigt.
- Hæld pestoen over i en skål og rør parmesan i. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken og dræn.
- Rør pastaen sammen med pestoen i min. 30 sek. så pestoen dækker al pastaen.
- Server m. basilikumsblade på toppen som pynt.


Denne opskrift er læst 22940 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier